Tan-Sad verstelbare stalen werkstoel

De verstelbare stalen werkstoel heeft een verstelbare rugleuning. Hierdoor kan deze op de juiste manier worden ingesteld voor de gebruiker. Hierdoor wordt het comfort verhoogd tijdens het werken, maar het gaat ook de druk op de bloedvaten in het onderlichaam tegen.

Dit gaat vermoeidheid tegen tijdens het werk, waardoor de arbeidsprestatie verbetert. De werkstoel is gemaakt van een sterk, ijzeren, groen frame. De zitting is gemaakt van hout en de rugleuning van triplex. Daarbij kan de rugleuning voor- en achteruit, en omhoog en omlaag geschoven worden. Tijdens het ontwikkelen van deze stoel hebben veel specialisten zich over het ontwerp gebogen, onder anderen bedrijfseconomen, dokters en de arbeidsinspectie.

Door al deze specialisten te raadplegen kon er een geschikte werkstoel ontwikkeld worden die op veel verschillende locaties inzetbaar was. Volgens de prijscourant van Ahrend uit 1934 kostte de werkstoel uit onze collectie 4,75 gulden. De prijs was afhankelijk van de zitting hoogte. De prijs was tussen 4,75 en 5,05 gulden.

Ik ben te huur!
Collectie item: Tan-Sad verstelbare stalen werkstoel